Bucket Bigband

OPTREDENS

>> Zondag 5 mei – Twiske Haven Oostzaan – 14.00 – 17.00 uur

adres:

Twiske Haven
Noorderlaaik 4A
1511 BX Oostzaan

Op een mooie plek middenin de natuur, net ten noorden van Amsterdam, speelt de Bucket Big Band 2 of 3 sets swingende muziek. Meer info zie https://twiskehaven.nl/

Twiske Jazz aan het water

In 2024 bent u in de maanden van mei t/m september weer van harte welkom om op ons terras van live jazz te komen genieten.Dit gebeurd elke eerste zondag van de maand.

Op zondag 5 mei zal de eerste editie van 2024 plaatsvinden. Wij verwelkomen dan de Bucket Bigband.

Denk bij de Bucket Big Band niet aan een traditionele jazz-bigband. Zij spelen funk, Afrikaanse kwela’s, pop, ska, Latin, blues. Het maakt ze niet uit waar de muziek vandaan komt, zij zorgen er wel voor dat je niet kunt blijven zitten.

In hun lange muzikale carrière heb je ze vaak kunnen zien spelen bij Casablanca op de Zeedijk in Amsterdam. Verder speelden ze van het uiterste zuiden van Limburg, tot het ijzige noorden van Friesland, in de polder, op de Veluwe, op het strand en op vele andere plaatsen in ons land.

Ze zijn nog steeds te horen op festivals, bedrijfsfeesten, bij sportevenementen, buurtfeesten, huwelijken en verjaardagen, in musea, theaters, sportkantines, restaurants, kroegen of in de open lucht.

Gratis entrée met een verplichte consumptie bij Twiske Haven. Uiteraard zijn er ook diverse lekkere borrelhapjes en diner te bestellen.

>> Zaterdag 1 juni – 13.00 uur KAASPOP, Edam

Van 13:00 uur tot 22:00 uur staat Edam volledig in het teken van het KAASPOP cultureel muziekfestival. Een veelzijdig programma met live-muziek voor jong en oud, dans, doe-activiteiten voor kinderen, lekkere happen en natuurlijk het culturele festivaltintje.

>> Zaterdag 22 juni – HOORN – 13.30 uur